• header
Nieuws

Spinningmarathon zaterdag 19 mei

Op zaterdag 19 mei organiseren Sybo en Soerish een spinningmarathon voor het Ronald McDonald huis in Groningen, fiets jij mee? Wij hebben hiervoor onze RPM-ruimte en fietsen beschikbaar gesteld, dus het evenement vindt in ons sportcentrum plaats. Er wordt van 09:00 – 12:00 & van 13:00 – 16:00 uur gefietst: zes rondes met ieder uur plaats voor twintig deelnemers. Per uur betaal je tien euro voor een fiets en dit is inclusief een attentie en wat lekkers. Natuurlijk bepaal je zelf hoeveel uur je meefietst.

De aanleiding om deze spinningmarathon te organiseren is het persoonlijke verhaal van Soerish. Toen zijn dochter zes maanden oud was kreeg ze net op tijd een donorlever. Haar ouders en zus hebben zes maanden in het Ronald McDonald huis gewoond zodat ze dag en nacht bij hun zieke dochter en zusje konden zijn. Het verhaal hoor je in deze video: https://youtu.be/YKcmPb3anO8

Om er dag en nacht te moeten, willen en kunnen zijn is enorm belangrijk. De aanwezigheid van haar ouders werd door Sophie gevoeld en dat gaf haar rust en houvast. Je dochter vasthouden, knuffelen en een kus geven behoort tot de basisbehoeftes van en kind en het Ronald McDonald huis maakte dit voor het gezin mogelijk. Om wachttijden te verkorten wil het Ronald McDonald huis in Groningen met vier kamers uitbreiden, maar het huis is volledig afhankelijk van sponsoring, giften en acties zoals deze.

Dus help Sybo en Soerish om ieder uur iedere fiets bezet te krijgen en zoveel mogelijk geld voor het Ronald McDonald huis op te halen! Hoe je dat doet?
1. Zelf meefietsen! 
2. Vrienden en familie motiveren ook mee te fietsen door dit bericht te delen.
3. Sponsoren zonder te fietsen mag natuurlijk ook.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@shapefraneker.nl waarin je je naam, emailadres en telefoonnummer schrijft en aangeeft welk uur of welke uren je mee wilt fietsen.
Of je belt naar 0517-397360 en geeft je telefonisch op, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon aan de balie in ons sportcentrum doen.

Betaling graag vooraf en anders op de dag zelf.

Terug naar overzicht