Les Mills Bodypump

Bodypump is een work-out waarbij de meeste bewegingen worden uitgevoerd met een halter waaraan gewichten worden bevestigd. Je kunt deze zogenoemde barbell, in overleg met de instructeur, zo zwaar maken als je op dat moment aankunt. De gewichten lopen op van 0,5 tot 10 kilo. Elke deelnemer traint dus op zijn / haar eigen niveau.

Tijdens een les Bodypump worden alle spiergroepen aan het werk gezet. Veel standaard krachtoefeningen komen voorbij maar zijn gegoten in een ander jasje. Je maakt veel herhalingen, maar op het tempo van swingende muziek. Een uur vliegt zo voorbij. Je verbrandt in een hoog tempo calorieën en verstevigt de spieren. Het is dus de manier om snel in vorm te raken en te blijven. Je wordt niet breed als een body builder, maar je krijgt wel een slanker lichaam en sterkere spieren. Atletisch dus. Je bent een uur lang lekker je spieren aan het trainen en na afloop heb je een energieker gevoel. Bodypump zorgt er echt voor.

Omdat er absoluut géén moeilijke pasjes gedaan worden is dit ook de ideale work-out voor mannen! Kom dus Body Pumpen en transformeer je lichaam, want mooie lichamen worden niet geboren maar gecreëerd!

ALLE LES MILLS PROGRAMMA’S WORDEN IEDER KWARTAAL GEHEEL VERNIEUWD!