Informatie

Voor de optimale vorm ga je naar Shape!

Altijd moe? Geen fit gevoel? Moeite met bewegen? Dan wordt het tijd om je levensstijl om te gooien. Zet je over die drempel en kom sporten in ons mooie centrum! Er is van alles te doen om je lichaam een noodzakelijke impuls te geven.

Sportcentrum SHAPE is al meer dan 30 jaar een toonaangevend sportcentrum in Franeker. Sinds 5 februari 2011 zitten we in onze locatie aan Het Want 5. Voortdurend zijn we bezig om onze kwaliteit en faciliteiten te verbeteren en aan te passen zodat u optimaal kunt sporten. Bij sportcentrum Shape train je onder leiding van deskundige en enthousiaste instructeurs. Deze zullen je stimuleren en motiveren om het optimale trainingsresultaat te behalen volgens je eigen doelstelling. Bij ons zijn kwaliteit, klantvriendelijkheid, gezelligheid en service erg belangrijk. Bovendien hebben we ruime openingstijden. En welk sportcentrum heeft ook nog eens een inpandig zwembad van 6 bij 15 meter.

Juist, Shape!

Dus kom naar Sportcentrum SHAPE, en ervaar hoe fijn het is om je body een boost te geven, je weer fit te voelen en de kwaliteit van je leven te verhogen. We houden altijd rekening met jouw persoonlijke doelstellingen. Meld je aan voor één of meerdere (groeps)lessen of trainingen die bij SHAPE worden gegeven:

Personal training, cardio training, fitness, spinning (RPM), Body Balance, Body Combat, Body Pump, Sh’bam, Buik/billen/benen (BBB), Hiit circuit 8, Yin yoga, senioren fitness, Kickboksen, Karate of Judo (laatste drie ook voor jeugd) en Aquafit trainingen in ons zwembad (32′C).  Bovendien kun je bij ons terecht voor baby-, peuter-, kleuter-, A-, B- en C-diploma zwemmen.  Bij het leszwemmen hebben we ook speciale aandachtsgroepjes van maximaal 4 kinderen.  Ook als je een andere sport beoefent, kun je bij SHAPE werken aan je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Dus… doe wat je je al heel lang hebt voorgenomen, kom lekker bewegen in ons sportcentrum en verander de shape van je body!

Waarom naar Shape?

  • Binnen trainen heeft veel voordelen. Je kunt onder alle weersomstandigheden bij ons sporten. Koud of warm weer is geen excuus meer om niet te gaan. Onze airco’s houden het lekker op temperatuur.
  • Wij hebben heel ruime openingstijden. Het hele jaar door. Ook in het weekend zijn we open.
  • We zitten vlak langs de snelweg en dichtbij het centrum. Sportspullen pakken en kom lekker sporten.
  • De gezellige sfeer en goede en uitgebreide trainingsmogelijkheden werken motiverend en stimulerend.
  • Trainen heeft niet alleen een gezond effect op je lichaam maar geeft je ook een goed gevoel. Onze instructeurs zorgen daar wel voor.
  • Onze instructeurs zijn deskundig, enthousiast, klantvriendelijk en zullen het onderste uit de kan bij je proberen te halen.
  • Fitness saai?? Nou niet bij Shape. Met de komst van ons crossfitnessrek zijn er mega veel uitdagende oefeningen bij gekomen.